Show simple item record

dc.contributor.authorVangelsten, Bjørn Vidar
dc.date.accessioned2018-03-21T11:17:04Z
dc.date.available2018-03-21T11:17:04Z
dc.date.issued2017
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11250/2491452
dc.descriptionMasteroppgave i økologisk økonomi (MBA) - Nord universitet 2017nb_NO
dc.language.isonobnb_NO
dc.publisherNord universitetnb_NO
dc.subjectøkologisk økonominb_NO
dc.subjectmbanb_NO
dc.titleMot et bærekraftig norsk matsystem. Effekt på selvforsyningsgrad og norsk jordbruk ved redusert konsum av kjøttnb_NO
dc.title.alternativeTowards a sustainable Norwegian Food system. Effect of reduced meat consumption on Norwegian self-sufficiency and agricultural productionnb_NO
dc.typeMaster thesisnb_NO
dc.subject.nsiVDP::Social science: 200::Economics: 210::Economics: 212nb_NO
dc.source.pagenumber75 s.nb_NO


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record