Vis enkel innførsel

dc.contributor.authorGjelseth, Inger Johanne
dc.date.accessioned2020-03-06T09:09:36Z
dc.date.available2020-03-06T09:09:36Z
dc.date.issued2019
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11250/2645699
dc.descriptionMasteroppgave i biovitenskap og akvakultur - Nord universitet 2019nb_NO
dc.descriptionSperret til 2022-11-15
dc.language.isonobnb_NO
dc.publisherNord universitetnb_NO
dc.subjectlaksnb_NO
dc.subjectfôrnb_NO
dc.subjectvæsketapnb_NO
dc.titleEffekt av EPA og DHA på farge, tekstur og væsketap i fersk og røkt Atlantisk laks (Salmo salar L.)nb_NO
dc.typeMaster thesisnb_NO
dc.source.pagenumber63 s.nb_NO


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel