dc.contributor.author | Erichsen, Maja | |
dc.date.accessioned | 2021-10-26T07:28:56Z | |
dc.date.available | 2021-10-26T07:28:56Z | |
dc.date.issued | 2021 | |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/11250/2825523 | |
dc.description | Masteroppgave i havbruk og akvakultur - Nord Universitet 2021 | en_US |
dc.description | Sperret til 2026-06-01 | |
dc.language.iso | eng | en_US |
dc.publisher | Nord universitet | en_US |
dc.subject | havbruk | en_US |
dc.subject | akvakultur | en_US |
dc.subject | Salmo salar L. | en_US |
dc.title | Increased dietary levels of EPA and DHA prior to harvest and the effect on welfare, product quality, and intestinal health in farmed Atlantic salmon (Salmo salar L.) | en_US |
dc.title.alternative | Sluttfôring med økt innhold av EPA og DHA de fem siste månedene før slakt og effekten på velferd, produktkvalitet og tarmhelse hos oppdrettslaks (Salmo salar L.) | en_US |
dc.type | Master thesis | en_US |
dc.subject.nsi | VDP::Agriculture and fishery disciplines: 900::Fisheries science: 920 | en_US |
dc.source.pagenumber | 85 s. | en_US |