Vis enkel innførsel

dc.contributor.authorBarten, Robin
dc.contributor.authorPeeters, Teun
dc.contributor.authorNavalho, Sofia
dc.contributor.authorFontowicz, Louis
dc.contributor.authorWijffels, Rene H.
dc.contributor.authorBarbosa, Maria
dc.date.accessioned2022-07-29T09:16:52Z
dc.date.available2022-07-29T09:16:52Z
dc.date.created2022-05-23T13:47:55Z
dc.date.issued2022
dc.identifier.citationBarten, R., Peeters, T., Navalho, S., Fontowicz, L., Wijffels, R. H., & Barbosa, M. (2022). Expanding the upper-temperature boundary for the microalga Picochlorum sp. (BPE23) by adaptive laboratory evolution. Biotechnology Journal, 17(5), e2100659. doi:en_US
dc.identifier.issn1860-7314
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/11250/3009141
dc.language.isoengen_US
dc.publisherWileyen_US
dc.rightsNavngivelse 4.0 Internasjonal*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by/4.0/deed.no*
dc.titleExpanding the upper-temperature boundary for the microalga Picochlorum sp. (BPE23) by adaptive laboratory evolutionen_US
dc.title.alternativeExpanding the upper-temperature boundary for the microalga Picochlorum sp. (BPE23) by adaptive laboratory evolutionen_US
dc.typePeer revieweden_US
dc.typeJournal articleen_US
dc.description.versionpublishedVersionen_US
dc.rights.holder© 2022 The Authorsen_US
dc.subject.nsiVDP::Landbruks- og Fiskerifag: 900::Fiskerifag: 920::Akvakultur: 922en_US
dc.subject.nsiVDP::Matematikk og Naturvitenskap: 400::Basale biofag: 470::Biofysikk: 477en_US
dc.source.pagenumber8en_US
dc.source.volume17en_US
dc.source.journalBiotechnology Journalen_US
dc.source.issue5en_US
dc.identifier.doi10.1002/biot.202100659
dc.identifier.cristin2026561
dc.relation.projectDutch Research Council: ALWCA.2016.029en_US
dc.source.articlenumbere2100659en_US


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel

Navngivelse 4.0 Internasjonal
Med mindre annet er angitt, så er denne innførselen lisensiert som Navngivelse 4.0 Internasjonal