Show simple item record

dc.contributor.authorErichsen, Maja
dc.date.accessioned2021-10-26T07:28:56Z
dc.date.available2021-10-26T07:28:56Z
dc.date.issued2021
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/11250/2825523
dc.descriptionMasteroppgave i havbruk og akvakultur - Nord Universitet 2021en_US
dc.descriptionSperret til 2026-06-01
dc.language.isoengen_US
dc.publisherNord universiteten_US
dc.subjecthavbruken_US
dc.subjectakvakulturen_US
dc.subjectSalmo salar L.en_US
dc.titleIncreased dietary levels of EPA and DHA prior to harvest and the effect on welfare, product quality, and intestinal health in farmed Atlantic salmon (Salmo salar L.)en_US
dc.title.alternativeSluttfôring med økt innhold av EPA og DHA de fem siste månedene før slakt og effekten på velferd, produktkvalitet og tarmhelse hos oppdrettslaks (Salmo salar L.)en_US
dc.typeMaster thesisen_US
dc.subject.nsiVDP::Agriculture and fishery disciplines: 900::Fisheries science: 920en_US
dc.source.pagenumber85 s.en_US


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record