dc.contributor.author | Hansen, Hanne Solheim | |
dc.contributor.author | Havrevoll, Øystein | |
dc.contributor.author | Berg, Jan | |
dc.contributor.author | Bævre, Lars | |
dc.contributor.author | Gulliksen, Stine Margrethe | |
dc.date.accessioned | 2011-01-19T07:23:04Z | |
dc.date.available | 2011-01-19T07:23:04Z | |
dc.date.issued | 2011-01-19T07:23:04Z | |
dc.identifier.isbn | 9788274566231 | |
dc.identifier.issn | 1504-6354 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11250/146431 | |
dc.description.abstract | Det har vært gitt noe ulike anbefalinger i melkefôringsperioden til kalv fra forskjellige
rådgivingsaktører. Spesielt har det vært gitt ulike anbefalinger for melkefôringa. Vi
etablerte derfor en arbeidsgruppe med representanter fra Institutt for husdyrfag og
akvakulturvitenskap/UMB, Høgskolen i Nord-Trøndelag, Tine og Nortura for å lage en
utredning om temaet. Målet med utredningen var å danne et omforent grunnlag for
rådgiving om kalvefôring. Innholdet i utredningen er basert på relevant litteratur og
praktiske erfaringer innen kalveoppdrett.In order to achieve a base knowledge about feeding of calves we established a work
group of experienced people representing The Institute of Animal sciences and
aquaculture (UMB), Nord-Trøndelag University College, Tine and Nortura. This report
is based on relevant literature and practical experiences from calf raising. | en_US |
dc.description.sponsorship | Tilskudd fra “Virkemidler for regional FoU og innovasjon i Trøndelag” | en_US |
dc.language.iso | nob | en_US |
dc.relation.ispartofseries | Utredning / Høgskolen i Nord-Trøndelag;127 | |
dc.subject | kalv | en_US |
dc.subject | melkefôring | en_US |
dc.subject | husdyr | en_US |
dc.subject | fôring | en_US |
dc.title | Melkefôring av kalv: utredning basert på tilgjengelig litteratur og praktiske erfaringer | en_US |
dc.type | Others | en_US |
dc.source.pagenumber | 41 s. | en_US |