Vis enkel innførsel

dc.contributor.authorHansen, Hanne Solheim
dc.contributor.authorHavrevoll, Øystein
dc.contributor.authorBerg, Jan
dc.contributor.authorBævre, Lars
dc.contributor.authorGulliksen, Stine Margrethe
dc.date.accessioned2011-01-19T07:23:04Z
dc.date.available2011-01-19T07:23:04Z
dc.date.issued2011-01-19T07:23:04Z
dc.identifier.isbn9788274566231
dc.identifier.issn1504-6354
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11250/146431
dc.description.abstractDet har vært gitt noe ulike anbefalinger i melkefôringsperioden til kalv fra forskjellige rådgivingsaktører. Spesielt har det vært gitt ulike anbefalinger for melkefôringa. Vi etablerte derfor en arbeidsgruppe med representanter fra Institutt for husdyrfag og akvakulturvitenskap/UMB, Høgskolen i Nord-Trøndelag, Tine og Nortura for å lage en utredning om temaet. Målet med utredningen var å danne et omforent grunnlag for rådgiving om kalvefôring. Innholdet i utredningen er basert på relevant litteratur og praktiske erfaringer innen kalveoppdrett.In order to achieve a base knowledge about feeding of calves we established a work group of experienced people representing The Institute of Animal sciences and aquaculture (UMB), Nord-Trøndelag University College, Tine and Nortura. This report is based on relevant literature and practical experiences from calf raising.en_US
dc.description.sponsorshipTilskudd fra “Virkemidler for regional FoU og innovasjon i Trøndelag”en_US
dc.language.isonoben_US
dc.relation.ispartofseriesUtredning / Høgskolen i Nord-Trøndelag;127
dc.subjectkalven_US
dc.subjectmelkefôringen_US
dc.subjecthusdyren_US
dc.subjectfôringen_US
dc.titleMelkefôring av kalv: utredning basert på tilgjengelig litteratur og praktiske erfaringeren_US
dc.typeOthersen_US
dc.source.pagenumber41 s.en_US


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel