Mot et bærekraftig norsk matsystem. Effekt på selvforsyningsgrad og norsk jordbruk ved redusert konsum av kjøtt
dc.contributor.author | Vangelsten, Bjørn Vidar | |
dc.date.accessioned | 2018-03-21T11:17:04Z | |
dc.date.available | 2018-03-21T11:17:04Z | |
dc.date.issued | 2017 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11250/2491452 | |
dc.description | Masteroppgave i økologisk økonomi (MBA) - Nord universitet 2017 | nb_NO |
dc.language.iso | nob | nb_NO |
dc.publisher | Nord universitet | nb_NO |
dc.subject | økologisk økonomi | nb_NO |
dc.subject | mba | nb_NO |
dc.title | Mot et bærekraftig norsk matsystem. Effekt på selvforsyningsgrad og norsk jordbruk ved redusert konsum av kjøtt | nb_NO |
dc.title.alternative | Towards a sustainable Norwegian Food system. Effect of reduced meat consumption on Norwegian self-sufficiency and agricultural production | nb_NO |
dc.type | Master thesis | nb_NO |
dc.subject.nsi | VDP::Social science: 200::Economics: 210::Economics: 212 | nb_NO |
dc.source.pagenumber | 75 s. | nb_NO |