• norsk
    • English
  • English 
    • norsk
    • English
  • Login
View Item 
  •   Home
  • Fakultet for biovitenskap og akvakultur (FBA)
  • Masteroppgaver i biovitenskap
  • View Item
  •   Home
  • Fakultet for biovitenskap og akvakultur (FBA)
  • Masteroppgaver i biovitenskap
  • View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Effekt av EPA og DHA på farge, tekstur og væsketap i fersk og røkt Atlantisk laks (Salmo salar L.)

Gjelseth, Inger Johanne
Master thesis
View/Open
Gjelseth.pdf (Locked)
URI
http://hdl.handle.net/11250/2645699
Date
2019
Metadata
Show full item record
Collections
  • Masteroppgaver i biovitenskap [6]
Description
 
Masteroppgave i biovitenskap og akvakultur - Nord universitet 2019
 
Sperret til 2022-11-15
 
Publisher
Nord universitet

Contact Us | Send Feedback

Privacy policy
DSpace software copyright © 2002-2019  DuraSpace

Service from  Unit
 

 

Browse

ArchiveCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsDocument TypesJournalsThis CollectionBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsDocument TypesJournals

My Account

Login

Statistics

View Usage Statistics

Contact Us | Send Feedback

Privacy policy
DSpace software copyright © 2002-2019  DuraSpace

Service from  Unit