Fordøyelighet og tilvekst hos post-smolt laks fôret ulike kombinasjoner marine og planteråvarer
dc.contributor.author | Hoddevik, Sven Krister | |
dc.date.accessioned | 2020-03-06T11:15:08Z | |
dc.date.available | 2020-03-06T11:15:08Z | |
dc.date.issued | 2019 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11250/2645760 | |
dc.description | Masteroppgave i biologi og akvakultur - Nord universitet 2019 | nb_NO |
dc.description | Sperret til 2022-09-02 | |
dc.language.iso | nob | nb_NO |
dc.publisher | Nord universitet | nb_NO |
dc.subject | laks | nb_NO |
dc.subject | fôr | nb_NO |
dc.subject | helse | nb_NO |
dc.title | Fordøyelighet og tilvekst hos post-smolt laks fôret ulike kombinasjoner marine og planteråvarer | nb_NO |
dc.title.alternative | Digestibility and growth post-smolt salmon fed various combinations of marine and plant raw materials | nb_NO |
dc.type | Master thesis | nb_NO |
dc.source.pagenumber | 42 | nb_NO |