Søken etter et bærekraftig kosthold i lys av økologisk økonomi og etikk
dc.contributor.author | Sommerseth, Karoline | |
dc.date.accessioned | 2020-10-02T11:40:39Z | |
dc.date.available | 2020-10-02T11:40:39Z | |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/11250/2680936 | |
dc.description | Master in Business Administration (MBA) - Nord universitet 2020 | en_US |
dc.language.iso | nob | en_US |
dc.publisher | Nord universitet | en_US |
dc.subject | bedriftsledelse | en_US |
dc.subject | mba | en_US |
dc.subject | økologisk økonomi | en_US |
dc.subject | etikk | en_US |
dc.subject | bærekraftig kosthold | en_US |
dc.title | Søken etter et bærekraftig kosthold i lys av økologisk økonomi og etikk | en_US |
dc.title.alternative | Finding a sustainable diet with inspiration from ecological economics and ethics | en_US |
dc.type | Master thesis | en_US |
dc.subject.nsi | VDP::Social science: 200::Political science and organizational theory: 240::Public and private administration: 242 | en_US |
dc.source.pagenumber | 56 s. | en_US |