Vis enkel innførsel

dc.contributor.authorNyu, Valeria
dc.contributor.authorNilssen, Frode
dc.date.accessioned2021-11-17T12:18:06Z
dc.date.available2021-11-17T12:18:06Z
dc.date.issued2021
dc.identifier.isbn978-82-7456-845-7
dc.identifier.issn2535-2733
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/11250/2830096
dc.description.abstractCovid-19 crisis has had a dramatic impact on the global seafood chains. The seafood actors faced various challenges, such as labor constraints, food safety concerns, lockdowns, limited mobilty, delays and disruptions within transport and quarantine measures. The Norwegian seafood exporters has proved strong ability to external market disruptions.
dc.language.isoengen_US
dc.publisherNord universiteten_US
dc.relation.ispartofseriesFoU-Rapport / Nord universitet;77
dc.rightsNavngivelse 4.0 Internasjonal*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by/4.0/deed.no*
dc.titleThe impact of Covid-19 crisis on the white fish industry in Norway: Results of the study among cod exportersen_US
dc.typeReporten_US
dc.subject.nsiVDP::Samfunnsvitenskap: 200::Økonomi: 210::Bedriftsøkonomi: 213en_US
dc.source.pagenumber18en_US
dc.relation.projectMarkedskunnskap og markedsorientering: En undersøkelse av hvordan Covid19-situasjonen har virket inn på norske torskeeksportørers markedssituasjon og tilpasningsbehoven_US


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel

Navngivelse 4.0 Internasjonal
Med mindre annet er angitt, så er denne innførselen lisensiert som Navngivelse 4.0 Internasjonal