Show simple item record

dc.contributor.authorHopen, Julie
dc.date.accessioned2013-08-16T07:49:06Z
dc.date.available2013-08-16T07:49:06Z
dc.date.issued2013-08-16
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11250/146571
dc.description.abstractLav BMI kunne relateres til dårligere lungefunksjon, høyere depresjonsscore, økt forekomst av dyspné, dårligere fysisk kapasitet og økt risiko for sykdomsprogresjon og død. Frukt og grønnsaker førte til bedring av lungefunksjon og redusert oksidativt stress. Bearbeidet kjøtt viste seg å gi en forverring av symptomer. Total mengde energi inntak kunne relateres til BODE, MMRC og 6MWD. Ernæringssupplement viste seg å være effektivt med tanke på å øke energiinntaket.no_NO
dc.language.isonobno_NO
dc.subjectErnæringno_NO
dc.subjectKOLSno_NO
dc.titleErnæring hos mennesker med KOLSno_NO
dc.title.alternativeNutrition in people with COPDno_NO
dc.typeBachelor thesisno_NO
dc.source.pagenumber38 s.no_NO


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record