Hybelkokkskolen: undervisningsopplegg for lærere i mat og helse 8.-10. trinn
dc.contributor.author | Berg, Anita | |
dc.contributor.author | Hovik, May Elisabeth | |
dc.contributor.author | Lervik, Lars | |
dc.contributor.author | Ramberg, May Britt | |
dc.date.accessioned | 2014-09-22T13:15:26Z | |
dc.date.available | 2014-09-22T13:15:26Z | |
dc.date.issued | 2014-09-22 | |
dc.identifier.isbn | 978-82-7456-722-1 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11250/220952 | |
dc.description.abstract | Dette Idéheftet inneholder et pedagogisk opplegg for totalt 10 økter á 3 undervisningstimer basert på kompetansemålene for 10. trinn1 i faget «mat og helse» og helsedirektoratets anbefalinger om kosthold, ernæring og fysisk aktivitet (2014)2. Opplegget har utgangspunkt i samarbeidsprosjektet «Næring for læring» mellom Høgskolen i Nord- Trøndelag avd. for helsefag og Midtre-Namdal samkommune. Prosjektet ble gjennomført ved Namdalseid- og Statland skole våren 2014 med mål om å øke praktiske ferdigheter og bevissthet rundt eget kosthold for ungdomsskoleelever som flytter tidlig hjemme fra og på hybel for å ta videregående utdanning. | nb_NO |
dc.language.iso | nob | nb_NO |
dc.relation.ispartofseries | Kompendium / Høgskolen i Nord-Trøndelag; | |
dc.subject | kosthold | nb_NO |
dc.subject | matoppskrifter | nb_NO |
dc.subject | undervisningsopplegg | nb_NO |
dc.title | Hybelkokkskolen: undervisningsopplegg for lærere i mat og helse 8.-10. trinn | nb_NO |
dc.type | Textbook | nb_NO |
dc.subject.nsi | helse | nb_NO |
dc.source.pagenumber | 43 | nb_NO |