Show simple item record

dc.contributor.authorBerg, Anita
dc.contributor.authorHovik, May Elisabeth
dc.contributor.authorLervik, Lars
dc.contributor.authorRamberg, May Britt
dc.date.accessioned2014-09-22T13:15:26Z
dc.date.available2014-09-22T13:15:26Z
dc.date.issued2014-09-22
dc.identifier.isbn978-82-7456-722-1
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11250/220952
dc.description.abstractDette Idéheftet inneholder et pedagogisk opplegg for totalt 10 økter á 3 undervisningstimer basert på kompetansemålene for 10. trinn1 i faget «mat og helse» og helsedirektoratets anbefalinger om kosthold, ernæring og fysisk aktivitet (2014)2. Opplegget har utgangspunkt i samarbeidsprosjektet «Næring for læring» mellom Høgskolen i Nord- Trøndelag avd. for helsefag og Midtre-Namdal samkommune. Prosjektet ble gjennomført ved Namdalseid- og Statland skole våren 2014 med mål om å øke praktiske ferdigheter og bevissthet rundt eget kosthold for ungdomsskoleelever som flytter tidlig hjemme fra og på hybel for å ta videregående utdanning.nb_NO
dc.language.isonobnb_NO
dc.relation.ispartofseriesKompendium / Høgskolen i Nord-Trøndelag;
dc.subjectkostholdnb_NO
dc.subjectmatoppskrifternb_NO
dc.subjectundervisningsoppleggnb_NO
dc.titleHybelkokkskolen: undervisningsopplegg for lærere i mat og helse 8.-10. trinnnb_NO
dc.typeLearning objectnb_NO
dc.subject.nsihelsenb_NO
dc.source.pagenumber43 s.nb_NO


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record