Vis enkel innførsel

dc.contributor.authorIngstad, Kari
dc.contributor.authorUhrenfeldt, Lisbeth
dc.contributor.authorKymre, Ingjerd Gåre
dc.contributor.authorSkrubbeltrang, Conni
dc.contributor.authorPedersen, Preben Ulrich
dc.date.accessioned2019-12-12T14:25:54Z
dc.date.available2019-12-12T14:25:54Z
dc.date.created2019-09-06T12:07:42Z
dc.date.issued2019
dc.identifier.citationIngstad, K., Uhrenfeldt, L., Kymre, I. G., Skrubbeltrang, C. & Pedersen, P. U. (2019). Scoping review protocol: effectiveness of individualised nutritional care plans to reduce malnutrition during hospitalisation and up to 3 months after discharge. BMJ Open, 9(9): e032615. doi:nb_NO
dc.identifier.issn2044-6055
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11250/2633010
dc.language.isoengnb_NO
dc.publisherBMJ Publishing Groupnb_NO
dc.rightsNavngivelse-Ikkekommersiell 4.0 Internasjonal*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/deed.no*
dc.titleScoping review protocol : effectiveness of individualised nutritional care plans to reduce malnutrition during hospitalisation and up to 3 months after dischargenb_NO
dc.typeJournal articlenb_NO
dc.typePeer reviewednb_NO
dc.description.versionpublishedVersionnb_NO
dc.rights.holder© 2019 The Author(s)nb_NO
dc.subject.nsiVDP::Medisinske Fag: 700::Helsefag: 800::Ernæring: 811nb_NO
dc.source.pagenumber5nb_NO
dc.source.volume9nb_NO
dc.source.journalBMJ Opennb_NO
dc.source.issue9nb_NO
dc.identifier.doi10.1136/bmjopen-2019-032615
dc.identifier.cristin1722259


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel

Navngivelse-Ikkekommersiell 4.0 Internasjonal
Med mindre annet er angitt, så er denne innførselen lisensiert som Navngivelse-Ikkekommersiell 4.0 Internasjonal