Effekt av EPA og DHA på farge, tekstur og væsketap i fersk og røkt Atlantisk laks (Salmo salar L.)
dc.contributor.author | Gjelseth, Inger Johanne | |
dc.date.accessioned | 2020-03-06T09:09:36Z | |
dc.date.available | 2020-03-06T09:09:36Z | |
dc.date.issued | 2019 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11250/2645699 | |
dc.description | Masteroppgave i biovitenskap og akvakultur - Nord universitet 2019 | nb_NO |
dc.description | Sperret til 2022-11-15 | |
dc.language.iso | nob | nb_NO |
dc.publisher | Nord universitet | nb_NO |
dc.subject | laks | nb_NO |
dc.subject | fôr | nb_NO |
dc.subject | væsketap | nb_NO |
dc.title | Effekt av EPA og DHA på farge, tekstur og væsketap i fersk og røkt Atlantisk laks (Salmo salar L.) | nb_NO |
dc.type | Master thesis | nb_NO |
dc.source.pagenumber | 63 s. | nb_NO |