Hvordan bidrar ledelsen til medarbeiderdrevet innovasjon i norsk restaurantbransje?
dc.contributor.author | Thomassen, Daniel | |
dc.date.accessioned | 2021-04-07T10:09:36Z | |
dc.date.available | 2021-04-07T10:09:36Z | |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/11250/2736566 | |
dc.description | Master of Science in Business (Siviløkonom) - Nord universitet 2020 | en_US |
dc.language.iso | nob | en_US |
dc.publisher | Nord universitet | en_US |
dc.subject | innovasjon | en_US |
dc.subject | entreprenørskap | en_US |
dc.subject | ledelse | en_US |
dc.title | Hvordan bidrar ledelsen til medarbeiderdrevet innovasjon i norsk restaurantbransje? | en_US |
dc.title.alternative | How does the leadership contribute to employee-driven innovation in the Norwegian restaurant business? | en_US |
dc.type | Master thesis | en_US |
dc.source.pagenumber | 82 s. | en_US |