Vis enkel innførsel

dc.contributor.authorBui, Samantha
dc.contributor.authorMadaro, Angelico
dc.contributor.authorNilsson, Jonatan
dc.contributor.authorFjelldal, Per Gunnar
dc.contributor.authorIversen, Martin Haugmo
dc.contributor.authorBrinchmann, Monica Fengsrud
dc.contributor.authorVenås, Birger
dc.contributor.authorSchrøder, Merete Bjørgan
dc.contributor.authorStien, Lars Helge
dc.date.accessioned2022-09-29T09:09:00Z
dc.date.available2022-09-29T09:09:00Z
dc.date.created2022-08-22T15:44:36Z
dc.date.issued2022
dc.identifier.citationBui, S., Madaro, A., Nilsson, J., Fjelldal, P. G., Iversen, M. H., Brinchmann, M. F., Venås, B., Schrøder, M. B. & Stien, L. H. Warm water treatment increased mortality risk in salmon (2022). Veterinary and Animal Science, 17. doi:en_US
dc.identifier.issn2451-943X
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/11250/3022494
dc.language.isoengen_US
dc.rightsNavngivelse-Ikkekommersiell 4.0 Internasjonal*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/deed.no*
dc.titleWarm water treatment increased mortality risk in salmonen_US
dc.typePeer revieweden_US
dc.typeJournal articleen_US
dc.description.versionpublishedVersionen_US
dc.rights.holder© The Authors, 2022en_US
dc.subject.nsiVDP::Matematikk og Naturvitenskap: 400::Zoologiske og botaniske fag: 480::Marinbiologi: 497en_US
dc.subject.nsiVDP::Landbruks- og Fiskerifag: 900::Fiskerifag: 920::Akvakultur: 922en_US
dc.subject.nsiVDP::Landbruks- og Fiskerifag: 900::Fiskerifag: 920::Fiskehelse: 923en_US
dc.source.pagenumber12en_US
dc.source.volume17en_US
dc.source.journalVeterinary and Animal Scienceen_US
dc.identifier.doi10.1016/j.vas.2022.100265
dc.identifier.cristin2045066
dc.relation.projectNorwegian Seafood Research Fund: 901649en_US


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel

Navngivelse-Ikkekommersiell 4.0 Internasjonal
Med mindre annet er angitt, så er denne innførselen lisensiert som Navngivelse-Ikkekommersiell 4.0 Internasjonal