Vis enkel innførsel

dc.contributor.authorViswanath, Kiron
dc.contributor.authorHayes, Maria
dc.contributor.authorAvni, Dorit
dc.date.accessioned2022-11-10T11:26:57Z
dc.date.available2022-11-10T11:26:57Z
dc.date.created2022-10-24T22:15:16Z
dc.date.issued2022
dc.identifier.citationViswanath, K., Hayes, M. & Avni, D. (2022). Inflammatory bowel disease - A peek into the bacterial community shift and algae-based ‘biotic’ approach to combat the disease. Trends in Food Science & Technology, 129, 210-220. doi:en_US
dc.identifier.issn1879-3053
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/11250/3031134
dc.language.isoengen_US
dc.publisherElsevier
dc.rightsNavngivelse 4.0 Internasjonal*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by/4.0/deed.no*
dc.titleInflammatory bowel disease - A peek into the bacterial community shift and algae-based ‘biotic’ approach to combat the diseaseen_US
dc.title.alternativeInflammatory bowel disease - A peek into the bacterial community shift and algae-based ‘biotic’ approach to combat the diseaseen_US
dc.typePeer revieweden_US
dc.typeJournal articleen_US
dc.description.versionpublishedVersionen_US
dc.rights.holder© The Author(s), 2022en_US
dc.subject.nsiVDP::Matematikk og Naturvitenskap: 400::Basale biofag: 470::Generell mikrobiologi: 472en_US
dc.subject.nsiVDP::Medisinske Fag: 700::Basale medisinske, odontologiske og veterinærmedisinske fag: 710::Medisinsk mikrobiologi: 715en_US
dc.subject.nsiVDP::Medisinske Fag: 700::Klinisk medisinske fag: 750::Gasteroenterologi: 773en_US
dc.source.pagenumber210 - 220en_US
dc.source.volume129en_US
dc.source.journalTrends in Food Science & Technologyen_US
dc.identifier.doi10.1016/j.tifs.2022.09.012
dc.identifier.cristin2064660
dc.relation.projectEC/H2020/101000501en_US
cristin.ispublishedtrue
cristin.fulltextoriginal
cristin.fulltextoriginal
cristin.qualitycode2


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel

Navngivelse 4.0 Internasjonal
Med mindre annet er angitt, så er denne innførselen lisensiert som Navngivelse 4.0 Internasjonal