Vis enkel innførsel

dc.contributor.authorLian, Jie
dc.contributor.authorSchimmel, Patrick
dc.contributor.authorSanchez-Garcia, Selene
dc.contributor.authorWijffels, Rene Hubertus
dc.contributor.authorSmidt, Hauke
dc.contributor.authorSipkema, Detmer
dc.date.accessioned2022-02-18T10:10:45Z
dc.date.available2022-02-18T10:10:45Z
dc.date.created2022-01-13T09:24:24Z
dc.date.issued2021
dc.identifier.citationLian, J., Schimmel, P., Sanchez-Garcia, S., Wijffels, R. H., Smidt, H. & Sipkema, D. (2021). Different co-occurring bacteria enhance or decrease the growth of the microalga Nannochloropsis sp. CCAP211/78. Microbial Biotechnology, 14(3), 1159-1170. doi:en_US
dc.identifier.issn1751-7915
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/11250/2979973
dc.language.isoengen_US
dc.publisherWileyen_US
dc.rightsNavngivelse-Ikkekommersiell 4.0 Internasjonal*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/deed.no*
dc.titleDifferent co-occurring bacteria enhance or decrease the growth of the microalga Nannochloropsis sp. CCAP211/78en_US
dc.typePeer revieweden_US
dc.typeJournal articleen_US
dc.description.versionpublishedVersionen_US
dc.rights.holder© 2021 The Author(s)en_US
dc.subject.nsiVDP::Teknologi: 500::Bioteknologi: 590en_US
dc.subject.nsiVDP::Matematikk og Naturvitenskap: 400::Basale biofag: 470::Generell mikrobiologi: 472en_US
dc.source.pagenumber1159-1170en_US
dc.source.volume14en_US
dc.source.journalMicrobial Biotechnologyen_US
dc.source.issue3en_US
dc.identifier.doi10.1111/1751-7915.13784
dc.identifier.cristin1980097


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel

Navngivelse-Ikkekommersiell 4.0 Internasjonal
Med mindre annet er angitt, så er denne innførselen lisensiert som Navngivelse-Ikkekommersiell 4.0 Internasjonal