Vis enkel innførsel

dc.contributor.authorPrabhu, P. Antony Jesu
dc.contributor.authorLock, Erik-Jan
dc.contributor.authorHemre, Gro-Ingunn
dc.contributor.authorHamre, Kristin
dc.contributor.authorEspe, Marit
dc.contributor.authorOlsvik, Pål Asgeir
dc.contributor.authorSilva, Joana
dc.contributor.authorHansen, Ann-Cecilie
dc.contributor.authorJohansen, Johan
dc.contributor.authorSissener, Nini H.
dc.contributor.authorWaagbø, Rune
dc.date.accessioned2020-02-17T13:35:04Z
dc.date.available2020-02-17T13:35:04Z
dc.date.created2019-12-17T13:15:47Z
dc.date.issued2019
dc.identifier.citationPrabhu, P. A. J., Lock, E.-J., Hemre, G.-I., Hamre, K., Espe, M., Olsvik, P. A., Silva, J., Hansen, A.-C., Johansen, J., Sissener, N. H. & Waagbø, R. (2019). Recommendations for dietary level of micro-minerals and vitamin D3 to Atlantic salmon (Salmo salar) parr and post-smolt when fed low fish meal diets. PeerJ, 7:e6996. doi:nb_NO
dc.identifier.issn2167-8359
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11250/2642031
dc.language.isoengnb_NO
dc.publisherPeerJ Inc.nb_NO
dc.rightsNavngivelse 4.0 Internasjonal*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by/4.0/deed.no*
dc.titleRecommendations for dietary level of micro-minerals and vitamin D3 to Atlantic salmon (Salmo salar) parr and post-smolt when fed low fish meal dietsnb_NO
dc.typeJournal articlenb_NO
dc.typePeer reviewednb_NO
dc.description.versionpublishedVersionnb_NO
dc.rights.holder© 2019 The Author(s)nb_NO
dc.subject.nsiVDP::Landbruks- og Fiskerifag: 900::Fiskerifag: 920::Akvakultur: 922nb_NO
dc.source.pagenumber22nb_NO
dc.source.volume7nb_NO
dc.source.journalPeerJnb_NO
dc.identifier.doi10.7717/peerj.6996
dc.identifier.cristin1761924
dc.relation.projectEC/FP7/288925nb_NO


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel

Navngivelse 4.0 Internasjonal
Med mindre annet er angitt, så er denne innførselen lisensiert som Navngivelse 4.0 Internasjonal